Tisztelt Szülők!

  1. augusztus 8-án 8.00-16.00 óra között ebédbefizetés 8 napra,

csak az augusztusra vonatkozik!   (Időszaka: 2016. augusztus 22 – 2016. augusztus 31.)   
A szeptemberi ebédbefizetés 2016.08.17-én 8.00-16.00 óra között 22 nap
Tisztelt Első Osztályos Szülők!

Az ebédbefizetéshez KÖTELEZŐ kitölteni a megfelelő dokumentumokat 2 példányban.

A https://www.kszki.hu/ oldalon elérhetőek a kitöltendő nyomtatványok. Amennyiben a kért dokumentumokat nem adják le, nem fizethetnek be ebédet.

Az alábbi lehetőség közül választhatunk:

MEGÁLLAPODÁSOK

  1. Az elektronikus fizetéshez szükséges megállapodás („elektronikus_fizetés_megállapodás”) Átutalási számla száma:

                                    KSZKI MENZA

12001008-00140634-00200002

  1. Online felület használata („online_regisztráció”): bárki igényelheti a hozzáférést, fizetési módtól függetlenül, amennyiben kitöltve, aláírva leadja a regisztrációs lapot.
  2. Ingyenes és készpénzfizetés („ingyenes_készpénzes_megállapodás”): minden szülőnek, aki nem az „elektronikus_fizetés_megállapodás”-t tölti ki, ezt a megállapodást kell kitöltenie.

Fontos!

A három dokumentumból egyet kötelező kitölteni. A megállapodások leadása az első ebédbefizetésnél történik. Szülői lakcímkártya bemutatása kötelező.

Fontos határidők:

  1. Minden hónap 1-étől 6-áig rendelheti meg gyermekének a következő havi étkezését a menza rendszer elektronikus felhasználói felületén. Amennyiben 6-án éjfélig nem rendelte meg gyermekének az étkezést következő hónapra, úgy azt:
  2. Minden hónap 7-én a megrendelés alapján elkészül a számla, amelyről a megadott e-mail címre értesítést fog kapni. Az elektronikus befizetéseket 7-15-e között lehet teljesíteni.
  3. Minden hónap 15-éig fogadjuk az elektronikus befizetéseket. Átutalással történő fizetés esetén a Szolgáltató bankszámlájára történő beérkezést vesszük figyelembe.
  4. Amennyiben elmulasztotta gyermeke térítési díját elektronikusan befizetni, úgy azt megteheti gyermeke oktatási intézményében  minden hónap 15-e és 20-a közötti, a gyermeke intézménye által pontosan megjelölt napon.
  • készpénzes fizetés és ingyenes étkezés esetén: megteheti személyesen, gyermeke oktatási intézményében. A pontos időpontról kérjük, tájékozódjon gyermeke oktatási intézményében!
  • elektronikus fizetés választása esetén: gyermeke oktatási intézményében automatikusan elkészítik teljes hónapra. Amennyiben nem kíván gyermekének arra a hónapra megrendelni, kérem jelezze gyermeke oktatási intézményében.

Kérem szíves megértésüket!
Monori Klára

intézményi koordinátor